Tag familien med på forretningsrejse


Stadig flere vælger at kombinere deres forretningsrejse med ferie. ”Vi ser helt klart et ændret rejsemønster", siger Patrik Ugander, Nordisk chef for Salg og Marketing hos rejseforsikringsselskabet Europæiske ERV.

Ikke alt skal handle om arbejde. Der skal også være tid til at være sammen med vores familie og venner. Stadig flere har fået øjnene op for fordelene ved at kombinere forretningsrejsen med ferie med familien. Det er nu blevet så almindeligt, at der endda findes en betegnelse for det: Bleisure travels. I en undersøgelse, foretaget af rejseportalen Skift, anfører 3 ud af 5 af de har kombineret en forretningsrejse med ferie. Mere end halvdelen anfører, at de har taget familiemedlemmer eller bekendte med på forretningsrejsen.

Europæiske ERV, Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab, mærker tydeligt tendensen. En undersøgelse, som Europæiske ERV selv har foretaget blandt deres kunder, viser at 75 % af deres kunder rejser både privat og i forbindelse med arbejdet i løbet af et år.

”For os er det vigtigt at tilpasse vores produkter efter vores kunders behov. Derfor tilbyder vi 20 % rabat på Europæiske ERV’s privatprodukter, når du er erhvervskunde hos os”, fortæller Patrik Ugander.

Uanset om du har behov for en privatrejseforsikring, der dækker dig på alle dine rejser de næste 12 måneder, eller du blot skal rejse i to dage i forbindelse med din forretningsrejse, så finder du en løsning hos Europæiske ERV.

Tager du på forretningsrejse i Danmark eller inden for Norden, og har du tegnet en Erhvervsrejseforsikring Norden hos Europæiske ERV, er 7 dages ferie i forbindelse med din forretningsrejse allerede inkluderet.

Derfor skal du vælge Erhvervsrejseforsikring Norden

 • Du får en forsikring, som dækker alle typer af forretningsrejser, både i Danmark og inden for Norden
 • Tryghed på vejen – forsikring til alle der rejser med bil. Vores vejhjælp er kun et opkald væk og hjælper dig døgnet rundt, året rundt.
 • Erstatning ved forsinket, stjålet eller mistet bagage og hjælp til at indhente forsinkelser.
 • Ingen unødvendige udgifter, du betaler kun for den dækning, du behøver.
 • Gratis adgang til rejsesikkerheds-app, ERV Travel & Care, der giver adgang til generelle advarsler, fx uroligheder, terrorangreb og vejrsituationer. Alle oplysninger gives i realtid ud fra landet, hvor man befinder sig.

 

 

 

 

 

Læs mere her

Om Europæiske ERV

 • Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab inden for privat- og erhvervsrejseforsikringer
 • Over 90 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen, både i Danmark og i udlandet.
 • Tilbyder skræddersyede forsikringsløsninger til både store og små virksomheder
 • Egen alarmcentral der har åbent 24 timer i døgnet, året rundt
 • Egne servicekontorer (Euro-Centre) fordelt på 6 kontinenter
 • Egen informationsportal, VIP Online, med information om alle verdens lande, fx landefakta, traditioner, kultur og sikkerhedssituation
 • Egen rejsesikkerheds-app, ERV Travel & Care, der giver adgang til generelle advarsler, fx uroligheder, terrorangreb og vejrsituationer. Alle oplysninger gives i realtid ud fra landet, hvor man befinder sig

Læs mere her