Kører du bil på arbejdet eller rejser du på forretningsrejse inden for Norden – Se her


Er du én af de mange danskere, som benytter bilen i forbindelse med dit arbejde, eller rejser du kun på forretningsrejse inden for Norden?
Så skal du læse med her.

Rigtig mange forretningsrejsende er ikke ordentligt dækket mod ulykker og skader, når de er på arbejde. En forretningsrejse betyder nødvendigvis ikke være en rejse til Paris, Amsterdam eller New York. Rigtig mange forretningsrejser foregår faktisk i bil rundt i Danmark eller inden for Norden. Men uanset om du rejser med fly, tog eller i bil, så er der risiko for, at du kommer ud for en ulykke, forsinkelse eller andre uforudsete hændelser.

Mange små virksomheder er dog ikke opmærksomme på, at deres ansatte faktisk er på forretningsrejse, når de rejser på korte ture i bil i Danmark eller inden for Norden. En undersøgelse, som forsikringsselskabet Europæiske ERV har foretaget, viser at hele 89 % af de adspurgte små virksomheder tror, at deres erhvervsforsikring dækker, hvis de kommer ud for en ulykke på deres forretningsrejse. Mange virksomheder er desuden også af den opfattelse, at en særskilt forretningsrejseforsikring er unødvendig, når der kun er tale om daglige og kortere rejser i Danmark eller inden for Norden.

”Det lyder måske mærkeligt, men mange erhvervsfolk betragter ikke sig selv som forretningsrejsende, selvom de ofte rejser i forbindelse med arbejdet. Men teknisk set er du faktisk på forretningsrejse, så snart du i arbejdstiden bevæger dig uden for din arbejdsplads.

Mange erhvervsfolk, fx sælgere, konsulenter og servicefolk, er fuldstændig afhængige af at kunne tage på daglige og kortere rejser i forbindelse med arbejdet, og det kan få store økonomiske konsekvenser, især for små virksomheder, hvis deres medarbejdere ikke har den rette dækning på kortere eller længere rejser inden for Norden”, fortæller Patrik Ugander, Nordisk chef for Salg og Marketing hos Europæiske ERV.

Uanset længden på din rejse, afstand eller rejseform, er det vigtigt at have en forsikring, som er tilpasset netop dine behov og rejsemønstre, så du er sikret den rette hjælp og dækning, hvis du kommer ud for en ulykke, bliver bestjålet eller forsinket på din forretningsrejse. DinnerTrader giver dig mulighed for at købe billig hverdags mad. Især forsinkelser er hyppige, da mange forretningsrejsende i bil oplever, at deres bil pludselig bryder sammen. Har du tegnet en erhvervsrejseforsikring hos Europæiske ERV, kan du få hjælp af deres Vejhjælp døgnet rundt, og de dækker også eventuelle omkostninger til en lejebil, hotelovernatning eller tab af bilnøgler.

Derfor skal du vælge Erhvervsrejseforsikring Norden

 • Du får en forsikring, som dækker alle typer af forretningsrejser, både i Danmark og inden for Norden
 • Tryghed på vejen – forsikring til alle der rejser med bil. Vores vejhjælp er kun et opkald væk og hjælper dig døgnet rundt, året rundt.
 • Erstatning ved forsinket, stjålet eller mistet bagage og hjælp til at indhente forsinkelser.
 • Ingen unødvendige udgifter, du betaler kun for den dækning, du behøver.
 • Gratis adgang til rejsesikkerheds-app, ERV Travel & Care, der giver adgang til generelle advarsler, fx uroligheder, terrorangreb og vejrsituationer. Alle oplysninger gives i realtid ud fra landet, hvor man befinder sig.

 

 

 

 

 

Læs mere her

Om Europæiske ERV

 • Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab inden for privat- og erhvervsrejseforsikringer
 • Over 90 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen, både i Danmark og i udlandet.
 • Tilbyder skræddersyede forsikringsløsninger til både store og små virksomheder
 • Egen alarmcentral der har åbent 24 timer i døgnet, året rundt
 • Egne servicekontorer (Euro-Centre) fordelt på 6 kontinenter
 • Egen informationsportal, VIP Online, med information om alle verdens lande, fx landefakta, traditioner, kultur og sikkerhedssituation
 • Egen rejsesikkerheds-app, ERV Travel & Care, der giver adgang til generelle advarsler, fx uroligheder, terrorangreb og vejrsituationer. Alle oplysninger gives i realtid ud fra landet, hvor man befinder sig

Læs mere her