Sådan undgår du problemer på din forretningsrejse


Rejser du i forbindelse med dit arbejde? Husk at tjekke dine forsikringer, så du er sikker på, du har den rette dækning – det kan spare dig for hundrede tusindevis af kroner.

Vintertid er også ofte rejsetid – både på jobbet og privat. Men pas på, at din forretningsrejse ikke ender som et mareridt. Meget kan gå galt, når du er ude at rejse, og hvis du ikke er ordentligt forsikret, så kan det blive en rigtig dyr fornøjelse. Bliver du akut syg, eller kommer du ud for en ulykke, mens du er i udlandet, og får du behov for at komme på hospitalet, kan regningen hurtigt løbe op i flere hundrede tusinde kroner.

Mange tror, at de allerede er dækket via deres indboforsikring, når de rejser i forbindelse med arbejdet og ved derfor ikke, at det faktisk kan have store økonomiske konsekvenser, hvis de ikke har tegnet en erhvervsrejseforsikring, så de også er dækket på forretningsrejsen. Så hvis du ønsker billig og sund mad finder du det på DinnerTrader.

”Det er beklageligt, at flere ikke er opmærksomme på, hvordan de er dækket. Rejser du i forbindelse med dit arbejde og har du ikke tegnet en erhvervsrejse- forsikring, så er du desværre ikke dækket, hvis noget skulle gå galt på din rejse”, siger Patrik Ugander, Nordisk chef for Salg og Marketing hos Europæiske ERV, som er specialister inden for erhvervsrejseforsikringer.

En erhvervsrejseforsikring er let at tegne – og overkommelig i pris, og med den i hånden kan du føle dig tryg og sikker på din forretningsrejse. Med en erhvervsrejseforsikring er du dækket ved akut sygdom, hvis du kommer ud for en ulykke, eller hvis dit fly, tog eller bagage bliver forsinket.

Så dyrt kan det blive uden forsikring

 

LAMMELSE, TOKYO, JAPAN

En 41-årig mand rammes af en lammelse efter en slem madforgiftning. Han bliver indlagt på sygehuset i 15 dage.

 

UDGIFTER

Sygehusindlæggelse: 351.000 kr.

Flytransport: Patient samt en ledsager (Flight Nurse) 49.500 kr.

Ambulancetransport: 10.400 kr.

Ledsagere: Hotel, taxa osv. 13.100 kr.

Ambulancetransport: 10.400 kr.

 

Total pris: 424.000 kr.

Forsikringen dækker også dine ejendele, og den dækker alle forretningsrejser, døgnet rundt, uanset om du rejser i nærområdet eller længere væk. Er ulykken ude på din forretningsrejse, får du som kunde hos Europæiske ERV hjælp, uanset hvor du befinder dig. De har endda deres egen alarmcentral, samarbejder med 40.000 hospitaler og 10.000 læger i hele verden, stiller betalingsgarantier og arrangerer sygetransport i hele verden. Europæiske ERV har desuden deres egne servicekontorer (Euro-Centre) fordelt på 6 kontinenter, som giver dig direkte adgang til lokal hjælp og assistance døgnet rundt.

”Mange virksomheder, store som små, kan ofte spare mange penge på at tegne en årsaftale til en fast pris”, fortæller Patrik Ugander.

Om erhvervsrejseforsikringen

Med Europæiske ERV’s erhvervsrejseforsikring får du en forsikring, som omfatter alle typer af forretningsrejser, uanset hvordan du rejser, eller om du rejser inden for Danmark eller udenlands.


Vi giver dig blandt andet:

 • Erstatning ved stjålet, forsinket eller mistet bagage og hjælp til at indhente forsinkelser
 • Tryghed på vejen – forsikring til alle der rejser med bil. Vores vejhjælp er kun et opkald væk og hjælper dig med at komme videre døgnet rundt, året rundt. Bilen repareres på stedet eller bugseres til nærmeste værksted.
 • Hurtig hjælp fra eksperter, hvis uheldet skulle være ude – uanset hvor i verden, du befinder dig. Vores alarmcentral har åbent 24 timer i døgnet.
 • Hurtig og nem skadeanmeldelse online på erv.dk
 • Mulighed for nemt at udvide forsikringen med Europæiske ERV’s afbestillingsforsikring og en privatrejseforsikring

 

Læs mere om erhvervsrejseforsikringen her

Om Europæiske ERV

 • Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab inden for privat- og erhvervsrejseforsikringer
 • Over 90 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen, både i Danmark og i udlandet.
 • Tilbyder skræddersyede forsikringsløsninger til både store og små virksomheder
 • Egen alarmcentral der har åbent 24 timer i døgnet, året rundt
 • Egne servicekontorer (Euro-Centre) fordelt på 6 kontinenter
 • Egen informationsportal, VIP Online, med information om alle verdens lande, fx landefakta, traditioner, kultur og sikkerhedssituation
 • Egen rejsesikkerheds-app, ERV Travel & Care, der giver adgang til generelle advarsler, fx uroligheder, terrorangreb og vejrsituationer. Alle oplysninger gives i realtid ud fra landet, hvor man befinder sig.

 

 

Læs mere her